Nieuwe dienst AllFixed verhoogt voor gebouweigenaar gratis serviceniveau rond gebouw

AllFixed Property Management start een nieuwe activiteit: AllFixed Green Energy. Deze plaatst in samenspraak met gebouweigenaren of beheerorganisaties kosteloos laadpalen voor elektrische voertuigen bij bestaande gebouwen. Daarmee biedt AllFixed Green Energy de eigenaar/beheerder de kans het serviceniveau rondom een gebouw naar een hoger plan te tillen, zonder zelf te investeren.

Hiermee speelt AllFixed in op een maatschappelijk trend, waarbij duurzaamheid prioriteit krijgt en beidt het tegelijk een service waar gebouweigenaren en gebruikers geen enkel omkijken naar hebben. AllFixed Green Energy richt zich daarbij uitsluitend op de b2b-markt.

Groeimarkt
Het aantal auto’s die hybride, dan wel geheel elektrisch worden aangedreven, groeit gestaag. De behoefte aan het aantal oplaadpunten neemt daardoor eveneens drastisch toe. Met name op plekken waar de auto lange tijd stilstaat, zoals op kantoor, op vergaderlocaties, bij hotels, op luchthavens, in parkeergarages, bij beurscomplexen, ziekenhuizen, zorgcentra zijn in toenemende mate laadpunten gewenst.

Garantie en groene mobiliteit
AllFixed Green Energy levert uitsluitend Ecotap-laadpalen, die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak. De laadpunten zijn hufter-proof, kunnen tegen een stootje en worden door AllFixed Green Energy onderhouden en beheerd. Bovendien zijn de laadpunten verzekerd voor schade door derden en ieder laadpunt wordt geleverd met een garantie op het functioneren van tenminste vijf jaar. De kosten van het gebruik van het laadpunt verloopt op de gebruikelijke wijze via welbekende laadpassen. 

Reacties