Caisson Investment Management opent kantoor in NL

Caisson Investment Management, de onafhankelijke investment management groep, heeft haar eerste Nederlandse kantoor in Amsterdam geopend. Vincent Spruijt en Jouke Boomsma vormen de directie en zijn verantwoordelijk voor het leveren van fund- en asset management services in Nederland en continentaal Europa.

Vincent en Jouke, voorheen werkzaam bij respectievelijk Valad en Jones Lang LaSalle, brengen sterke complementaire asset management en acquisitie capaciteiten met zich mee. Het nieuwe team zal nauw samenwerken met het hoofdkantoor in Londen teneinde ‘investment management services' aan te bieden, inclusief asset management in Nederland en Europa. Caisson Nederland is reeds een eerste asset management contract overeengekomen en is actief bezig met het bieden op beleggingsportefeuilles.

Vincent Spruijt: "Ik heb reeds meerdere jaren met een aantal collega's van het Caisson team samengewerkt bij Valad (voorheen Teesland) en ben uiteraard verheugd om nu onderdeel uit te maken van een investment management groep met het doel om kwalitatief hoogwaardige management services aan cliënten te leveren."

David Carter, managing partner van Caisson Investment Management, zegt: "Vincent en Jouke hebben een groot relatie netwerk en uitstekende complementaire vaardigheden. Zij delen onze ambitie om een kwalitatief hoogwaardige onafhankelijke investment management groep te creëren. We werken al enige tijd goed samen en ze vormen een belangrijk onderdeel van onze lange termijn strategie."
-einde-

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021