Nieuwsgierig naar alle facetten van vastgoed in het Rotterdamse?

Na de succesvolle Amsterdamse Vastgoeddag van 4 februari is het nu tijd voor de Rotterdamse Vastgoeddag! Op 30 juni krijgt u actuele informatie over alle facetten van vastgoed in Rotterdam: hoe ziet de vraag naar kantoren, woningen en winkels er nu en in de komende jaren uit?

Alle vastgoedbranches komen aan bod tijdens dit congres. De Rotterdamse Vastgoeddag is dé dag waar markt en gemeente elkaar ontmoeten.

Een tipje van de sluier van de punten die besproken gaan worden:

Kantorenmarkt
De Rotterdamse kantorenmarkt blijft onder druk staan, het aanbod is hoog en de vraag blijft achter. Huurprijzen nemen nog steeds af. Welke kansen liggen er in Rotterdam voor transformatie? Welke gebieden blijven interessant als vestigingslocatie voor bedrijven?

Retailmarkt
Op retailgebied is Rotterdam volop in ontwikkeling. Leegstand staat tegenover prachtige nieuwe ontwikkelingen. Waar is toekomst voor? Waar liggen kansen en wat zijn de uitdagingen?

Woningmarkt
De Rotterdamse woningmarkt is jarenlang gereguleerd vanuit de overheid. Daarbij lag de focus erop vooral niet te veel woningen te produceren. Maar nu is er krapte op de Rotterdamse markt, hoe gaat de gemeente daarmee om? En welke kansen liggen hier voor marktpartijen?

U kunt zich deze dag over het Rotterdamse inschrijven voor expertmeetings, gebruik maken van de netwerklunch, aanwezig zijn bij het middagprogramma met diverse sprekers uit de Rotterdamse markt en afsluitend een hapje en drankje nuttigen tijdens de netwerkborrel. 

Alle informatie over het programma en de aanmeldmogelijkheden vindt u hier



Reacties


Laatste nieuws