Snelle verkoop woningen door Bohemen

Sinds oktober 2009 heeft ontwikkelaar Bohemen al 35 van de 38 woningen verkocht van de laatste fase van 't Heerlijk Recht te Leiderdorp. In het licht van de huidige situatie op de woningmarkt, is deze snelle verkoop van diverse typen vrijstaande woningen en geschakelde waterbungalows opzienbarend. Het eerste vrijstaande herenhuis wordt reeds op 2 juli 2010 opgeleverd.

Naast de gunstige prijs-kwaliteitverhouding van deze woningen, is deze succesvolle verkoop ook te danken aan de mogelijkheid om de woningen individueel te bouwen. In tegenstellingen tot veel andere projecten, wordt er bij 't Heerlijk Recht niet gewacht met de realisatie tot een groot deel van de woningen is verkocht.

Als voordeel mag worden genoemd dat de koper zelf het materiaalgebruik en de indeling kan bepalen, waardoor een eigen woonstijl kan worden gecreëerd. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn de woningen aantrekkelijk: de gekozen klimaatvloer biedt optimaal comfort en de mogelijkheid om te koelen.
Op dit moment staan er nog twee vrijstaande woningen en één geschakelde waterbungalow te koop. Ook de bouw van deze woningen start per woning.

'T Heerlijk Recht is een project van 't Heerlijk Recht B.V. - onderdeel van Bohemen B.V. - en valt binnen het W4-plan. Meer informatie is te vinden op www.heerlijkrecht.nl.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021