Hamith Breedveld in bestuur Loyens & Loeff

De samenstelling van het bestuur van juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff is gewijzigd. Mr. Maarten van der Weijden (46), belastingadviseur, is benoemd tot voorzitter. Hij volgt in deze functie drs. Pim Bertels op, wiens zittingstermijn is verstreken. Bestuurslid mr. Hendrik van Druten, advocaat, treedt ook terug. Hij wordt opgevolgd door notaris mr. Hamith Breedveld (56).

Maarten van der Weijden trad in 1987 in dienst bij Loyens & Volkmaars, waar hij in 1997 partner werd. Tot zijn benoeming was hij werkzaam in de internationale belastingadviespraktijk van Loyens & Loeff. Van 1996 tot 1999 was hij resident partner in de New Yorkse vestiging van Loyens & Loeff. "Loyens & Loeff heeft mij altijd de mogelijkheid geboden nieuwe uitdagingen aan te gaan. Deze stap is daar weer een voorbeeld van. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medebestuursleden de komende jaren leiding te geven aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor," zegt Van der Weijden.

Hamith Breedveld werd in april 1987 benoemd tot notaris en verbond zich in 2002 aan Loyens & Loeff als vastgoednotaris. "Mijn overstap naar Loyens & Loeff heb ik destijds als een ‘warm bad' ervaren. Wederom waardeer ik het vertrouwen dat mijn medevennoten in mij stellen als lid van het dagelijks bestuur. Het is een uitdaging dit prachtige kantoor met elkaar verder uit te bouwen", aldus Breedveld.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021