Duits vastgoedfonds IVG strikt Ad Mast

Het Duitse beursgenoteerde vastgoedfonds IVG heeft Adriaan A. Mast, M.Sc. FRICS, één van de meest bekende specialisten op het gebied van AirportCities, voor hun adviesorgaan (Beirat) weten te winnen. Mast was gedurende langere tijd in prominente posities actief bij ondermeer Rodamco Europa. Daarnaast richtte hij in 2008 het adviesbedrijf Masters Airport City Real Estate Consultancy (MACRE) op. Hiervoor was hij ceo van hety vastgoedbedrijf van Schiphol Group.

Volgens IVG is de know-how van de Nederlander in het bijzonder voor de supra-regionale en internationale positionering van het AIRRAIL project aan de luchthaven van Frankfurt van speciaal belang. Hier staat Mast IVG al adviserend ter zijde. De IVG Beirat, tot wie 30 prominente persoonlijkheden uit de economie en politiek behoren, dient onder andere de bevordering van de contacten met binnen en buitenlandse ondernemingen en vertegenwoordigers van het Openbaar Bestuur.

In 2001 heeft Mast het „Airport City Real Estate Fonds" (ACRE) opgericht, dat vandaag met een investeringsvolume van ongeveer €400 mln actief is. Daarnaast adviseert Mast de AeroCities van New Delhi en Hyderabad in India.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021