Lectoraat Maatschappelijk Vastgoed voor Vlak

Mr. Arnoud L.M. Vlak is benoemd tot Lector Maatschappelijk Vastgoed aan de Hogeschool Rotterdam vanaf 1 juni aanstaande. Vlak is momenteel managing director van IPD Nederland/IPD European Social Property Services en is vooral bekend door zijn werkzaamheden voor de vastgoedindex voor woningcorporaties. 

Het College van Bestuur ziet Vlak als een bruggenbouwer die door zijn uitgebreide professionele netwerk en het functioneren als lector te combineren de verbindingen zal leggen tussen het onderzoeks- en onderwijsprogramma van de hogeschool en de maatschappelijke en commerciële sectoren die bij de exploitatie van maatschappelijk vastgoed betrokken zijn. Voor het tot ontwikkeling brengen van dit kennisgebied zijn deze verbindingen van doorslaggevend belang. Het lectoraat is geplaatst bij het Instituut voor Management Opleidingen van de hogeschool en wordt geïntegreerd in het instituutsbrede management.

Arnoud Vlak (Rotterdam, 1962) is managing director van IPD Nederland/IPD European Social Property Services en tevens lid van de board of directors van Investment Property Databank Ltd. in Londen. Hij treedt op als gastdocent voor diverse opleidingen op het gebied van vastgoedmanagement en is tevens lid van de Commissie van Toezicht voor de bijzondere leerstoel Ondernemen met Grond en Locaties aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij publiceerde het boek 'Corporaties & sturen met kengetallen, corporaties en hun rollen in de vastgoedbedrijfskolom'.

Reacties