We sluiten december af met op de kop af 30 vastgoedvacatures

Op de laatste dag van de maand, en in dit geval ook het jaar, maken we graag de balans op. Zo ook voor de vastgoedvacatures. In de maand december zijn er exact 30 vacatures in de vastgoedbranche aangemeld op Vastgoedvacaturebank. We kijken terug op een zeer succesvol jaar waarin enorm veel vastgoedbedrijven gebruik hebben gemaakt van dit platform. 

Net als iedere maand zijn ook de vacatures in december weer erg divers. Er zijn vacatures op commercieel vlak en in de hoek van marketing- en communicatie, maar ook staan er op de site vacatures voor onder andere (verhuur)makelaar, technisch coördinator, projectontwikkelaar, huisvestingsadviseur, portefeuillemanager winkels en manager verwerving. De vacatures zijn verspreid over het hele land.

We zetten de tien meest recente vastgoedvacatures voor u op een rij:
Interne Relatiemanager Duurzaam Vastgoed - Zeist
Commercieel Medewerker Verhuur - Groningen
Property Manager Europe - Rotterdam
Bouwkundig Technisch Manager - Alkmaar
Senior Bouwkundig Adviseur - Heeswijk
Commercieel Binnendienstmedewerker Commercieel Vastgoed - Amsterdam
Marketing-Communicatie Medewerker Garantiemakelaars - Amsterdam
Verhuurmedewerker voor 4 maanden - Rijswijk 
Technisch Coördinator - Rijswijk
Accountmanager VvE - Breda 

Alle 30 vacatures van deze maand, de 40 van vorige maand en degenen die nog openstaan van eerdere maanden vindt u op Vastgoedvacaturebank.

Heeft uw organisatie ook een vacature die vastgoed gerelateerd is? U kunt deze promoten op Vastgoedvacaturebank en in onze nieuwsbrief. Voor meer informatie hierover kunt u een e-mail sturen aan info@vastgoedvacaturebank.nl.Reacties


Laatste nieuws