Ad Hoc speelt in op nieuwe leegstandswet

Ad Hoc, marktleider in leegstandsbeheer, kwam vandaag met een nieuwe service: Ad Hoc Alert. Deze service is een reactie op de nieuwe leegstandwet, die naar alle waarschijnlijkheid op 1 juni door de Eerste Kamer zal worden aangenomen.

Deze service houdt de portefeuille van vastgoedeigenaren scherp in de gaten en informeert hen over de status van hun leegstaand vastgoed. Met de komst van de nieuwe leegstandwet is dit voor Bedrijfs Onroerend Goed nog belangrijker geworden. Door het inschakelen van Ad Hoc Alert kunnen vastgoedeigenaren hoge boetes of een verplichtende voordracht voorkomen. De nieuwe service neemt vastgoedbezitters de administratieve rompslomp uit handen die voortvloeit uit de nieuwe wet. Daarnaast besparen ze met de inschakeling van Ad Hoc Alert veel tijd en geld. De service kan naadloos geïntegreerd worden in één van de andere producten van Ad Hoc (Beheer, Toezicht en Verhuur).

Lex Visser, General Manager, zegt: "Met deze nieuwe service bieden wij onze opdrachtgevers nog meer toegevoegde waarde na invoering van deze nieuwe en soms nog onduidelijke wetgeving. Ad Hoc gaat hiermee door op de door ons ingezette weg naar professionalisering van de branche."

Reacties