Minister Blok over renoveren & transformeren

Stef Blok, minister van Wonen en Rijksdienst: Overheid is eigenaar, verkoper en gebruiker van vastgoed. En daarmee een sturende factor in de markt. Waar gaat het goed en waar moet het anders? Over krimp en sloop, stimuleren en afremmen, verdichten of uitleggen.

Op 29 maart komt de wereld van renoveren en transformeren bij elkaar
De nieuwe vastgoedwereld komt op De Nationale Renovatie Dag samen om de kansen in de markt te bespreken en nieuwe contacten te leggen. Dat het onderwerp actueel is onderstreept Minister Blok die persoonlijk aanwezig zal zijn op 29 maart. Het NRP (Nationaal Renovatie Platform) is uw gastheer en zal haar kennis en expertise met de markt de delen.

De markt en politiek weet het. Bij transformatie en renovatie ligt de toekomst. Er ligt een enorme opgave voor de bouw en vastgoedsector. Denk dan aan: ‘Hoe gaan we beschikbare ruimte beter te benutten?’ of ‘Wonen op nieuwe plekken in bestaande gebouwen’. Maar ook: ‘Van gebouw naar gebiedsgerichte aanpak, hoe gaat dat in z’n werk?’ of ‘Financieren van monumentaal vastgoed. En om niet te vergeten: ‘Succesvol laveren tussen wetten en regels.’ Kortom genoeg te bespreken deze dag.

In de ochtend kunt u zich inschrijven voor de expertmeetings of de 4 kwalitatieve thema sessies met elk een specifiek onderwerp. In de middag is er een hoofdprogramma met diverse topsprekers als Minister Stef Blok, Frank Bijdendijk, NRP, Roel van de Bilt, FGH Bank, Wethouder Rene de Heer, Zwolle, Laurens Ivens, Amsterdam, gedeputeerde Bart Krol, provincie Utrecht en Yves de Boer, voorzitter Jaar van de Ruimte en oud-gedeputeerde. Wij nodigen u uit om het programma te bekijken. Het zal een fantastisch jaarevent worden van het Nationaal Renovatie Platform. 

LEES VIA DEZE LINK MEER OVER DEZE UNIEKE DAG DIE MOGELIJK IS GEMAAKT DOOR HET BESTUUR VAN HET NRP EN VASTGOEDJOURNAAl.NL



Reacties


Laatste nieuws