Participatiefondsaanbieder The IBUS Company maakt bekend dat Gijs Verweij en Jaap Fieret zijn benoemd in haar Raad van Commissarissen (‘RvC'). Verweij maakte sinds 1988 onderdeel uit van de directie van Wereldhave, waar hij sinds 1994 fungeerde als directievoorzitter. In 2009 is hij met pensioen gegaan bij Wereldhave. Vorige week meldde VJ dat Verweij ook bij ING REIM toetrad als commissaris bij de Dutch Funds.

Verweij beschikt volgens IBUS over uitgebreide kennis van internationale vastgoedmarkten, wat uitstekend past bij de vastgoedactiviteiten van IBUS in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde
Staten en Vietnam. Fieret is sinds 2002 werkzaam voor een single family office. In het verleden was hij werkzaam bij ABN Amro Asset Management en NIB Capital. Fieret brengt uitgebreide kennis mee van het segment van single en multi family offices, een belangrijk klantensegment waarin IBUS actief is.

Kees Scholtes, voormalig lid van de Raad van Bestuur van ING Bank Nederland, was en blijft voorzitter van de RvC van IBUS. Hij maakt sinds 2003 deel uit van de RvC en is sinds 2006 voorzitter. IBUS is zeer verheugd met de versterking van de Raad van Commissarissen gezien de uitgebreide kennis, ervaring en het netwerk waarover de heren beschikken.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021