Vastgoedjournaal blijft ook op social media groeien

Naast het laatste vastgoednieuws op de website Vastgoedjournaal.nl en de dagelijkse nieuwsbrief, is Vastgoedjournaal ook actief op de diverse social media kanalen. Wij vinden het belangrijk om interactief informatie te verspreiden en in contact te komen en blijven met lezers.

Volgt u ons al op Twitter, LinkedIn en Facebook? Sinds onze laatste pas op de plaats deze zomer hebben we er de laatste maanden weer flink wat nieuwe volgers bij gekregen.

Twitter
Op Twitter zijn wij actief met twee accounts: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Vandaag de dag hebben we met het Vastgoedjournaal-account @vjprofs 12.027 volgers (in augustus waren dat er 11.293). Volg ons ook op @vjprofs.

Ons andere Twitteraccount is @Vastgoed_NL. Hier hebben wij op dit moment 18.374 volgers (in augustus 17.875). We hebben op Twitter dus in totaal 30.401 volgers en hier zijn we enorm trots op. In augustus hoopten we dit jaar af te sluiten met minimaal 30.000 volgers, dus dat is gelukt!

LinkedIn
Op LinkedIn hebben we eveneens twee groepen: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Onze LinkedIn-groep Vastgoed Nederland heeft 43.510 leden (446 meer dan afgelopen zomer). Volgt u ons nog niet in deze groep? Sluit u dan aan!

En onze LinkedIn-groep van Vastgoedjournaal is met bijna 350 leden gestegen sinds augustus en heeft nu 13.851 leden.

Facebook
Bijna een jaar zijn we nu ook actief op Facebook. Het aantal volgers is enorm gestegen de afgelopen maanden. Van 2630 in augustus tot 4869 vandaag de dag. Het zou leuk zijn om 2015 af te kunnen sluiten met 5000 Facebook-volgers. U kunt ons ook volgen op dit medium en op die manier leuke foto’s en extra’s van ons ontvangen via onze tijdlijn. Ons account is www.facebook.com/vastgoedjournaalReacties


Laatste nieuws