Vastgoed gaat steeds minder over stenen en meer over concepten en gebruik

Huisvesting is een mix van uitstraling en ondersteuning van bedrijfsprocessen. Wat betekent de economisch opleving voor de kantorenmarkt? Is vastgoed een hoop stenen of een jas voor optimale dienstverlening? Wordt het gebouw straks slimmer dan de mensen die er werken? 

Voor betere verhuurbaarheid is duurzaamheid de sleutel. Een duurzaam gebouw is randvoorwaarde voor een duurzame relatie met de gebruiker van een gebouw. Duurzaam en flexibel, maar hoe financier je dat? En heeft een belegger echt meer rendement, meer zekerheid en minder risico met duurzaam gebouw?

Tijdens het congres Kantoorvastgoed als duurzaam bedrijfsmiddel op 14 april 2016 komen bovenstaande vragen aan bod. Eén van de sprekers deze dag is René Buck van Buck Consultants International. Hij zal vertellen dat duurzame huisvesting meer is dan een energieneutraal kantoor neerzetten. Het heeft namelijk ook alles te maken met wat een bedrijf doet, welke mensen ze daar voor nodig hebben en wat daarvoor de juiste plek is. 

Buck zal vragen behandelen als ‘Wat is belangrijk voor bedrijven in hun zoektocht naar huisvesting?’, ‘Waarom zouden ze kiezen voor Nederland?’ en ‘Welke rol speelt huisvesting in de ‘war on talent’?’

Is uw interesse gewekt? Meer informatie over het congres en aanmeldmogelijkheden vindt u hier.

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering