De flexibele kantooraanbieder Spaces opent binnenkort een nieuwe vestiging aan de Zuidas. Spaces biedt werkplekken met alle faciliteiten voor freelancers of zzp'ers. Frederique Keuning, woordvoerder van Spaces beantwoordt enkele vragen van Vastgoedjournaal hierover.

VJ: Hoe groot is jullie nieuwe kantoor aan de Zuidas (in m2) en waar is het gevestigd?

Keuning: Spaces Zuidas is gevestigd in het Vivaldi II gebouw aan de Barbara Strozzilaan. Het is 9000 vierkante meter groot.

VJ: Wat is het verschil tussen jullie concept en marktleider Regus?

Keuning: De 1500 vierkante meter begane grond is een prachtig ingerichte sociale 'openbare' ruimte. Dit is dan ook het voornaamste verschil met Regus. Hier bevinden zich meetingrooms, een cafe/deli en een grote verscheidenheid aan werkplekken. Spaces biedt naast kantoorruimte ook memberships, gefaciliteerde en ingerichte werkplekken , verschillende meetingrooms en 260 managed parkeerplekken. Londens topdesigner Sevil Peach tekende voor deze sociale ruimte.

Spaces biedt kantoorruimte vanaf 25 vierkante meter tot 1100 vierkante meter volledig naar eigen wens in te richten en huurcontracten voor een periode vanaf 6 maanden. Meetingrooms zijn per uur te boeken voor huurders en members van Spaces voor 6,50 euro p.p.p.uur.

Spaces heeft vanaf mei 2010 twee vestigingen in Amsterdam, en heeft de ambitie om in Nederland en het buitenland meerdere vestigingen te openen. In oktober 2008 opende Spaces aan de Herengracht 124-128. Voor opening waren alle 20 kantoren in Nederland reeds verhuurd.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021