Winkelruimte Blob (1800 m2) in Eindhoven verhuurd

In het centrum van Eindhoven opent eind juli de Blob, onderdeel van winkelgebied Admirant Shopping. De Blob wordt een mini fashion mall van 1.800 m² met 5 toonaangevende modemerken. Bezoekers treffen onder meer een DEPT filiaal en een Vingino flagshipstore.

Eind september 2009 opende ‘Rond de Admirant', een nieuw gebied in Eindhoven waar winkelen, wonen en werken centraal staan. Het is zowel toegankelijk vanuit de Vrijstraat (V&D) als vanaf het 18 Septemberplein, met als entreegebouw en eye-catcher voortaan de Blob.

Met Airforce, Ben Barton, Bruna, Douwe Egberts, Dream & Living, Geox, Halfords, La Ligna, Panos, Prénatal, Purdey, Selexyz, Shoeby, Tamaris, Triumph, dHw by Van Bommel, Via Uno, Ziengs, The Company, Lingerie Le Net, O'Shea parfumerie, The Sting en The Foodmakers heeft DTZ Zadelhoff samen met RSP Makelaars eveneens voor dit project al transacties tot stand gebracht.

DTZ Zadelhoff is naast de verhuur van bovengenoemde winkelruimte ook ingeschakeld voor de verhuur van de bijzonder markante kantoorruimte in dit gebouw, gesitueerd op de tweede en derde verdieping.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021