Breng nu uw stem uit en beslis mee wie de winnaar wordt van het Gouden Kompas 2010

Kroonenberg Groep, Regus, PingProperties/Rijksgebouwendienst en TCN zijn genomineerd voor de 3de editie van het Gouden Kompas. Jaarlijks reikt Troostwijk deze award uit aan een partij die bepalend en innovatief is geweest in het neerzetten van een juiste koers en daarin onderscheidend en voorspellend is geweest. Dit jaar staat de aanbodproblematiek op de kantorenmarkt centraal. Troostwijk Research neemt de leegstand op een aantal kantorenlocaties in Nederland onder de loep. De publicatie is beschikbaar tijdens de Provada, breng daarvoor een bezoek aan onze stand. Tevens praten we u graag bij over de nieuwe dienstverlening van Troostwijk Real Estate, hal 10 stand 22. Klik hier voor de foto's van de nominaties

Kroonenberg Groep
Kroonenberg toont met de herontwikkeling van de The Bank vertrouwen in het geven van een nieuw leven aan een bestaand en monumentaal object. Lesly Bamberger: ‘Leegstand hebben we zelf in de hand. De oplossing voor een groot deel ook'.
Regus
Eduard Schaepman zette afgelopen jaar wederom veelvuldig zijn visie uiteen in de media. Naast zijn betrokkenheid en actieve inmenging in actuele discussies heeft hij oog voor de trends en ontwikkelingen aan de vraagzijde van de markt. Zijn advies is: ‘transformeren niet repareren'.
PingProperties /Rijksgebouwendienst
Deze partijen sloten onlangs een nieuwe langdurige huurovereenkomst voor het Boek in Amsterdam. Onderscheidend en innovatief zijn de contractsvorm en het renovatieplan. De Rijksgebouwendienst heeft daardoor handhaving van de huidige huisvesting verkozen boven nieuwbouw.


TCN
Eigenzinnige ontwikkelaar met een heldere visie ten aanzien van problemen op de vastgoedmarkt. Rudy Stroink is een van de weinige ontwikkelaars die regelmatig zijn visie uiteen zet in de media. Zijn advies is: ‘Liever de pijn meteen en goed nemen, dan laten doorzeuren'.
De uitreiking vindt plaats tijdens de Provada op donderdag 10 juni om 15.30 uur, hal 10 stand 22. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Maarten Boef, Troostwijk Research, telefoonnummer (020) 666 6817.

KLIK OP DEZE LINK OM TE STEMMEN

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021