Regus sluit partnership met InterContinental Hotels Group

IHG (InterContinental Hotels Group), de grootste hotelonderneming ter wereld, en Regus, wereldwijd de grootste aanbieder van innovatieve werkplekoplossingen, gaan een partnership aan. De 48 miljoen leden van IHG's Priority Club Rewards (PCR) ontvangen een gratis jaarlidmaatschap van het Regus Businessworld gold programma. Met de Regus Businessworld gold kaart hebben professionals nu toegang tot meer dan 1.000 business lounges in 450 steden wereldwijd.

Mark Dixon CEO van Regus: "Veel leden van Priority Club Rewards zijn professionals die voor hun werk regelmatig reizen. Zij worden daardoor geconfronteerd met de uitdaging om productief en comfortabel te blijven terwijl ze onderweg zijn. Regus biedt de leden nu toegang tot een professionele werkomgeving, waar ze kunnen werken, vergaderen en netwerken, of gewoon kunnen ontspannen tussen afspraken door."

"Het is een natuurlijke partnership die laat zien dat wij begrijpen hoe onze klanten leven. De wereldwijde aanwezigheid en kwaliteit van Regus is een perfecte match met IHG en Priority Club Rewards", aldus Dixon.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021