Open Huis voor laatste bedrijfsunits aan Veldegge in Enter

De bouw van de bedrijfsunits aan Veldegge in Enter nadert zijn voltooiing! De eerste zelfstandige ondernemers krijgen binnenkort de sleutel en gaan aan de slag. Omdat er nog enkele units beschikbaar zijn, organiseren Uniek Bedrijfsmakelaars en Otten & Flim Makelaars samen met eigenaar Ballast & Slagman Onroerend Goed aanstaande zaterdag 7 november een Open Huis van 11.00 tot 14.00 uur.

Het Open Huis op zaterdag 7 november is bedoeld om alle ondernemers het afwerkingsniveau en de vele mogelijkheden van deze professionele bedrijfsruimte te laten zien.  De units zijn grotendeels naar eigen wens in te richten!

De oppervlakte van de bedrijfsunits in het nieuwbouwpand aan Veldegge variëren van 75 tot 750 vierkante meter. Het gebouw beschikt over de voorbereiding voor een toilet en pantry en een elektrische overheaddeur. Bij de invulling van de nieuwbouwplannen en de gekozen prijsstelling zijn we zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan de wensen van ondernemers. Kijkend naar de locatie is Veldegge op industrieterrein ‘de Vonder’ een uitstekende plek om u als ondernemer te vestigen.

De voordelen van dit duurzaam gebouwde bedrijfspand laten zich raden. Tel de bedrijvigheid, de voorzieningen en de goede bereikbaarheid maar op bij de uitstraling van dit mooie pand. Wordt u de volgende die de sleutel krijgt?

Ondernemers die een stap willen maken zijn van harte welkom op het Open Huis op zaterdag 7 november, Veldegge 9 in Enter.

Voor meer informatie over het pand en de verkoopprijzen kunt u contact opnemen met Uniek Bedrijfsmakelaars uit Enter, telefoon (0547) 381 823 en Otten & Flim Makelaars uit Rijssen, telefoon (0548) 544 333.

 

Reacties