Presenteer uw vastgoedbedrijf gratis op Het Business Event Vastgoedbeleggers

7 april 2016 is de AAN- en VERKOOPDAG!

Vastgoedjournaal organiseert voor het eerst het Business Event Vastgoedbeleggers. Dit is een netwerkdag waar echt business gedaan wordt. Vastgoedjournaal stelt 60 vastgoedbeleggers in de gelegenheid om zich GRATIS te presenteren op deze dag. Bent u dus een belegger in woningen, winkels, kantoren, logistiek of bedrijfsruimten, dan bent u van harte welkom om u kosteloos te presenteren. Rondom de business worden diverse inhoudelijke sessies georganiseerd.

Wij verwachten deze dag 500 branchegenoten die actief willen kopen of verkopen. Op deze wijze kunnen we spreken van een landelijke marktplaats voor vastgoedbeleggers waar daadwerkelijk contact wordt gelegd om in de toekomst tot zaken te komen. 

Bent u een vastgoedbelegger, meld u dan nu aan via john@vastgoedjournaal.nl om één van de 60 tafels te bemachtigen. Vastgoedjournaal.nl zal alle reacties verzamelen en in december een terugkoppeling maken welke bedrijven gebruik kunnen maken van een gratis presentatietafel. Wij streven naar een juiste mix van bedrijven, daardoor kan niet iedereen toegelaten worden. Graag in uw mail vermelden dat het gaat om het Business Event Vastgoedbeleggers.

Bedrijven als OVG Real Estate, Kadans Vastgoed, Vastgoed Belang, Meerdervoort Real Estate en Dennenborgh Group hebben hun interesse al getoond.

Wij zijn benieuwd naar de reacties.

Met vriendelijke groet,
Vastgoedjournaal.nl
John Kerkhoven ( uitgever )

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022