Maakt u al gebruik van de gratis dienst Vastgoedopdrachten?

Zoekt u beleggingspanden? Een ontwikkellocatie? Of misschien wel samenwerking met vastgoedpartijen? In de rubriek Vastgoedopdrachten kunt u gratis een opdracht aanmelden of reageren op andere zoekopdrachten. Met deze opdrachten kunt u gemakkelijk en snel in contact komen met nieuwe samenwerkingspartners. Het platform brengt vraag en aanbod samen, zodat u nieuwe contacten kunt leggen.

We merken dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van de rubriek en dat is fijn. Ook u kunt uw opdracht of vraag plaatsen bij Vastgoedopdrachten. Vervolgens komt uw oproep in beeld bovenaan de website en in de nieuwsbrief en kunnen geïnteresseerden een bericht bij u achterlaten of een aanbieding doen. Het platform is bedoeld om nieuwe contacten te leggen en niet om de laagste prijs ergens uit te kunnen halen. Want uiteindelijk draait het in de sector om kwaliteit.

Waarover?
Een vastgoedopdracht kan over allerlei onderwerpen gaan. Op dit moment staan er bijvoorbeeld zoekopdrachten uit voor locaties en panden, samenwerkingspartners, kopers en beleggers, investeerders en huurappartementen.

Wilt u ook gebruik maken van deze gratis dienst? Meld u dan aan!

 Reacties


Laatste nieuws