Maarsen Groep verhuurt ruim 3.000 m2 in haar beleggingsportefeuille

Ruim 3.000 m2 uit de beleggingsportefeuille van Maarsen Groep heeft verspreid over Amsterdam, Rotterdam en Utrecht een nieuwe huurder gevonden.

Amsterdam
In het gebouw Radboud aan de Buitenveldertselaan 106 in Amsterdam heeft Maarsen Groep zo’n 900 m2 verhuurd aan diverse partijen. Het gebouw is na deze transacties vrijwel geheel verhuurd, op 2 units van in totaal 390 m2 na.  

In het gebouw aan de Derkinderenstraat 88 in Amsterdam heeft Talent, Werving & Selectie van Maarsen Groep de begane grond unit gehuurd van ongeveer 115 m2. De begane grond is hiermee volledig verhuurd. In het aangrenzende gebouw Postjesweg zijn nog enkele ruimten beschikbaar op de verdieping.

In het Amsterdamse complex Cuserpark heeft Maarsen Groep circa 1.000 m2 verhuurd aan Nielen Schuman en L&A Advocaten. De gebouwen maken onderdeel uit van een 5-tal kantorenpaviljoens die samen het Cuserpark vormen. Op het complex zijn nog 3 ruimten van 400 m2 te huur.

Rotterdam
Dan gaan we naar Rotterdam. Hier heeft Maarsen Groep 600 m2 verhuurd in het kantoorgebouw aan het Kruisplein 25, onderdeel van het First complex (foto). De huurder wis een nader bekend te maken partij. In het gebouw is na deze verhuring nog 1 ruimte beschikbaar van ongeveer 600 m2.

Utrecht
En de laatste verhuring die Maarsen Groep voor nu deed is aan Zwarte Woud 2 in Utrecht. In het gebouw Woudstede heeft Stichting Primaire Huisartsen Posten zo’n 400 m2 gehuurd. Op dit moment is er in het gebouw nog circa 700 m2 beschikbaar voor de verhuur.

Betrokken partijen
De diverse transacties zijn tot stand gekomen middels bemiddeling van TREC Bedrijfsmakelaars, Brockhoff Bedrijfsmakelaardij , Flexas.nl, Alberts & Muus en Maarsen Groep zelf.

Lees ook het interview van VJ met Monique Maarsen, CEO van Maarsen Groep, over de ontwikkeling van Zuidas 2.0.  

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special