VJ is ook uw nieuwsvoorziening tijdens PROVADA

De redactie van Vastgoedjournaal is drie dagen lang aanwezig tijdens het grootste Nederlandse vastgoedevenement van het jaar. Zij zal dagelijks online op de site en via de aan het eind van de dag verschijnende nieuwsbrieven verslag doen van de laatste nieuwtjes uit de sector en de activiteiten die op de PROVADA plaatsvinden. Een must voor de vastgoedprofessional die niets wil missen tijdens de beurs.

De redactie van Vastgoedjournaal is actief vanaf de stand van Troostwijk Real Estate in hal 10 die ruimte voor Vastgoedjournaal beschikbaar heeft gesteld. Troostwijk Real Estate, de grootste onafhankelijke raadgevende taxateur/adviseur in Nederland, start tijdens de PROVADA met hun ‘Building Bridges' campagne waarbij zij bruggen gaan bouwen met marktpartijen die ieder hun specialiteit hebben in de versnipperde keten van het vastgoed. "De kracht van de markt willen wij optimaal benutten en ontwikkelen via een transparante en integere samenwerking met marktpartijen waaronder nieuwe media zoals Vastgoedjournaal", aldus Marcel de Boer, directeur van Troostwijk Real Estate.

U kunt ons ontmoeten op de stand waar dagelijks iemand van de redactie aanwezig is. Naast een interessante abonneeactie leggen wij u graag uit wat het zeer grote bereik van Vastgoedjournaal voor uw organisatie kan betekenen. Mocht u zelf op de PROVADA een communicatiemoment wensen met de sector dan kunt u met de redactie van Vastgoedjournaal.nl ter plekke contact opnemen. We kunnen dan zorgen dat uw persbericht onder heel veel ogen komt dankzij onze unieke database van ruim 26.000 beslissers in de vastgoedsector.

U kunt Vastgoedjournaal vinden op standnummer 22 in hal 10.

Het team van Vastgoedjournaal:
John Kerkhoven, directeur
Rogier Hentenaar, hoofdredacteur

 

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021