Om onze dienstverlening voor onze drukbezette lezers continu te verbeteren, is Vastgoedjournaal gestart met de internationale nieuwsdienst VJ Headlines. Met VJ Headlines krijgt u al het internationale én nationale vastgoednieuws uit tientallen solide bronnen dagelijks overzichtelijk in geografische regio's gepresenteerd.

Met een klik op het gewenste land rollen de actuele headlines van verschillende vastgoedbladen voor u uit. Het volledige nieuwsbericht kunt u vervolgens met opnieuw een klik op de site lezen. Daarmee biedt Vastgoedjournaal haar lezers een unieke one-stop-shopping functionaliteit. Er hoeft niet meer gezocht te worden naar andere sites met vastgoednieuws, alle nieuws vindt u immers direct via de site van Vastgoedjournaal die maandelijks circa 80.000 bezoekers trekt.

Op dit moment biedt VJ Headlines toegang tot 12 regio's met in totaal bijna veertig vastgoedgerelateerde bladen die elk op hun beurt dagelijks een actueel overzicht bieden van 15 tot 30 artikelen.

Wanneer u vindt dat er nog vastgoedbladen en -sites ontbreken in VJ Headlines dan moedigen wij u deze direct te melden aan onze redactie via
info@vastgoedjournaal.nl  Klik HIER om direct naar VJ Headlines te gaan.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021