ECP verkoopt bedrijfscomplex in Veenendaal

DTZ Zadelhoff heeft namens Eurocommercial Properties een bedrijfscomplex met een oppervlakte van circa 7.045 m² verkocht aan Bergstroom Bedrijfshuisvesting BV. Het complex ligt aan de Standaardruiter 8 in Veenendaal en is volledig verhuurd. Het gaat om een volledig uitgerust vrijstaand bedrijfs- en distributiecomplex bestaande uit circa 6.637 m² bedrijfsruimte en circa 408 m² kantoorruimte.

Het complex ligt op een ruime kavel van 12.595 m² en is verhuurd aan Boxal Nederland, een producent van aluminium houders en verpakkingen. Het gebouw wordt door Boxal gebruikt voor de opslag en verdere distributie van producten.

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Faktorij', dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Veenendaal. Het object ligt zeer gunstig ten opzichte van de A12, A30 en A1. Op het bedrijventerrein zijn diverse lokale en (inter)nationale bedrijven gehuisvest zoals ITAB, Databalk, Mutituyo en Heebink Transport.

Verkoper Eurocommercial Properties NV is een beursgenoteerd beleggingsfonds, dat zich voornamelijk richt op winkelcentra in Frankrijk, Italië en Zweden. Eurocommercial Properties werd bij deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021