Makelaarskantoor Beckers & Spauwen wordt in tweeën geknipt

Makelaarskantoor Beckers & Spauwen houdt op met bestaan Jules Spauwen MRE MRICS en Leo Beckers MRICS hebben besloten om hun samenwerking een andere wending te gaan geven. Vanaf 1 oktober zullen zij zelfstandig en onder eigen naam en vlag invulling geven aan hun ondernemerschap.

Dit betekent volgens de beide heren echter niet dat de samenwerking verbroken is, in tegendeel zelfs.Met name op het gebied van taxaties zullen zij zeer nauw blijven samenwerken, maar ook op het gebied van de bedrijfsmakelaardij zullen zij hun krachten blijven bundelen. Zo zullen alle objecten die thans in portefeuille zijn op de beide sites van de makelaars zichtbaar zijn en blijven. 

Jules: “Onze relaties staan centraal en dat willen we zo houden. Met de nieuwe strategische samenwerking streven wij ernaar hun zo optimaal en professioneel als mogelijk te kunnen blijven bedienen”. Leo: “Als ondernemer neem je continue beslissingen om zaken en processen te veranderen en verbeteren. In dit geval zullen Jules en ik ieder onze eigen ambities vormgeven, waarbij wij streven naar het beste resultaat voor onze klanten”.

Volledigheidshalve wordt kenbaar gemaakt dat momenteel nog hard wordt gewerkt aan de invulling van de nieuwe websites. Deze zullen binnenkort geheel vernieuwd zijn. 



Reacties


Laatste nieuws