Marianne Vermijs nieuwe directeur Vastgoed bij DHV

Marianne Vermijs (1963) is per 1 mei aangesteld als directeur van de business unit Vastgoed van advies- en ingenieursbureau DHV.

Mevrouw Vermijs was sinds mei 2008 regiodirecteur Limburg bij DHV. Zij heeft diverse leidinggevende functies gehad op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en assetmanagement. Zo was zij onder andere hoofd projectontwikkeling Nederland bij de Rijksgebouwendienst. Zij volgt in deze functie William Hartman op.

Met ongeveer 200 adviseurs levert de unit Vastgoed advies op het gebied van vastgoedbeheer- en exploitatie, huisvesting en planontwikkeling. Ook biedt de unit management, technisch en juridisch advies voor complexe bouwprojecten. De focus ligt op maatschappelijk vastgoed voor overheid, onderwijs, wonen en zorg.

Zo is DHV als directievoerder betrokken bij de nieuwbouw van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, die eind mei door Prinses Máxima wordt geopend.

DHV is ook verantwoordelijk voor het technische beheer van de hele vastgoedportefeuille van de gemeente Nijmegen. Dit is een primeur in Nederland, waarmee DHV circa 7,5% op de onderhoudskosten voor de gemeente bespaart.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021