Solved breidt uit door komst Martine Huisman

Martine Huisman (34) is sinds begin juli dit jaar gestart bij aanhuuradviseur Solved en zal zich naast oprichter Olivier van Gool  en partners Erik Tijsma en Oscar Swagerman gaan bezighouden met het uitbouwen en verder professionaliseren van de organisatie. 

In 2011 heeft Martine RentReview (het huidige Cresa Nederland) mede opgericht en was verantwoordelijk voor de regio Groot Amsterdam. Hiervoor was zij werkzaam als portefeuille manager bij een grote particuliere belegger. Haar vastgoed carrière begon zij als Real Estate Agent bij Colliers International. Vooral de laatste jaren heeft de focus gelegen op de gebruikerskant van de (inter)nationale vastgoedmarkt.

Één kant van de tafel
Martine: “Solved heeft een heel duidelijke visie als het gaat om dienstverlening in vastgoed: Kies principieel één kant van de tafel en zorg dat je transparant zaken doet. Dit spreekt niet alleen mij, maar ook veel opdrachtgevers enorm aan. Solved onderscheidt zich hiermee van de gevestigde makelaarsorde.”

Solved verleent onafhankelijk vastgoedadvies aan huurders en eigenaar/gebruikers van bedrijfsmatig vastgoed. Solved heeft geen werkrelatie met ontwikkelaars, beleggers en dergelijke, ten einde de onafhankelijkheid en objectiviteit te kunnen garanderen. Belangenverstrengeling welke aanwezig zou kunnen zijn bij traditionele adviesorganisaties (makelaars) is dan ook uitgesloten. Onder de werkzaamheden vallen onder andere heronderhandelen huurverplichtingen, transactiemanagement, begeleiding bij sale&lease back transacties en portefeuille analyses. 

Thans adviseert Solved op landelijk niveau onder andere Vitens, Arbo Unie en FNV, daarnaast begeleidt Solved gebruikers zoals Bose, MediaMonks, Crédit Agricole en Mirabeau. 



Reacties


Laatste nieuws