NVM Bedrijfs Onroerend Goed wordt NVM Business

Na een uitvoerige heroriëntatie op de toekomstige rol van de bedrijfsmakelaardij heeft de Nederlandse Vereniging van Makelaars besloten de naam van de vakgroep NVM Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) te wijzigen in NVM Business. Hiermee wordt op prominente wijze de start van de nieuwe ambitie gemarkeerd.

In de loop van 2009 is in opdracht van de vakgroep NVM BOG een onderzoek uitgevoerd om te komen tot een toekomstbeeld voor de vakgroep. De Bedrijfs Onroerend Goed sector heeft zich in de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. De complexiteit is steeds verder toegenomen, onder andere door steeds wijzigende wet- en regelgeving. In gelijke tred is ook de behoefte aan deskundigheid bij klanten steeds verder toegenomen. Daarnaast is de sector in de afgelopen jaren, door een aantal integriteitsaffaires, negatief in de publiciteit geweest waardoor de reputatie van de sector is beschadigd.

De resultaten van het onderzoek hebben geleid tot een aangescherpte ambitie van de vakgroep onder de titel ‘Samen in business'. Om de start van deze nieuwe ambitie te markeren wijzigt de naam van de vakgroep NVM BOG in NVM Business. Een naam die zegt waar de vakgroep voor staat en past bij de huidige tijdsgeest.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021