Drs. E. M. (Erwin) van Berkel [1973] is benoemd tot lid van de Holding directie van Heembouw. Binnen de Holding directie, die mede gevormd wordt door algemeen directeur Ing. P.J. (Peter) Lammertink [1954], heeft hij marketing en sales als specifieke aandachtsgebieden. Met de benoeming van Erwin van Berkel heeft familiebedrijf Heembouw de derde generatie Van Berkel in het dagelijks bestuur.

Cor van Berkel richtte in 1939 aannemersbedrijf Van Berkel op, later Van Berkel & zonen. In 1973 nam zijn zoon Ruud van Berkel het bedrijf over en hernoemde het tot Heembouw. Sinds zijn afscheid als directeur in 1998 is Ruud van Berkel lid van de Raad van Commissarissen bij Heembouw.

Erwin van Berkel is sinds 2003 werkzaam bij Heembouw, eerst als directeur van de vestiging Soest, later vestiging Amersfoort en sinds 2008 als directeur van de vestiging Roelofarendsveen. Erwin van Berkel blijft naast zijn functie als Holding directeur ook de functie van directeur Heembouw Roelofarendsveen vervullen.

De dagelijkse leiding van de Heembouw Groep wordt gevormd door de Groepsdirectie. Deze bestaat uit de beide leden van de Holding directie, Peter Lammertink en Erwin van Berkel en directeur Ing. S.J.M. (Stefan) van der Zwet [1961] en Financieel directeur R.P.M. (Roland) van Oostrom RC [1972].

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021