Vier nieuwe deals bij Strijbosch Thunissen

Vastgoedadviseur Strijbosch Thunnissen heeft bij een viertal grote transacties - waaronder een beleggingstransactie - in Arnhem en Duiven recentelijk geadviseerd.

- Lunova Bike, een dochter van de landelijke keten van fietsenwinkels ADO BIKE, heeft de winkel ter grootte van ca. 350 m² aan de Steenstraat 2c te Arnhem gehuurd. Lunova Bike voert een breed assortiment van fietsen en accessoires. Daarnaast kan men bij Lunovabike terecht voor fietsreparaties. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars heeft deze overeenkomst namens de eigenaar tot stand gebracht.

- De neo-classistische kantoorvilla aan de Velperweg 13 daterend van 1872 is namens de eigenaar Rijnstad verkocht. De kantoorvilla is ruim 70 jaar in gebruik geweest als verenigingsgebouw van een arbeidersbeweging en droeg destijds de naam "De opbouw". De kantoorvilla met een oppervlakte van circa 800 m² en 12 eigen parkeerplaatsen is gekocht door Dormio, projectontwikkelaar en verkoop-organisatie van (tweede) woningen in binnen- en buitenland. De koopsom bedroeg € 875.000,- kosten koper. Verkoper Stichting Rijnstad werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars.

- Een SAAB dealer heeft een showroom gehuurd van ruim 1.000 m² direct aan de A12 bij Duiven, te weten Geograaf 36. Onderdeel van het huurcontract is tevens de circa 20 meter hoge glazen toren ten behoeve van circa 28 auto's. De huurprijs is marktconform. De verhuur namens verhuurder werd tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars collegiaal met Statement.

- De afgelopen weken zijn er 4 nieuwe bedrijven welkom geheten in het kantoorgebouw De Enk aan de Tivolilaan 205 te Arnhem. Het gaat om Ekwadraat, Thuiszorg Het Centrum, ABC Consultancy en Bast. Daarnaast heeft één van de huurders van het eerste uur, Lamark, haar overeenkomst verlengd. In 2 jaar hebben meer dan 20 bedrijven zich gevestigd in De Enk en is er meer dan 4.000 m² verhuurd.

"Het concept waarbij bedrijven een op maat gemaakte en kant en klare kantoorruimte aangeboden krijgen tegen concurrerende prijzen werpt zichtbaar haar vruchten af. Een bedrijf kiest haar ideale indeling, materialen en kleurstelling en na 2 maanden is hun ruimte gereed. Als de ruimte te klein wordt kunnen bedrijven vrijwel altijd binnen het gebouw doorgroeien. Daarnaast beschikt het gebouw over een receptioniste, lunchgelegenheid en worden diensten als telefonie en internet aangeboden. Dit complete pakket blijkt een succesformule", aldus Peter van Yren, bedrijfsmakelaar bij Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars bracht de transacties tot stand collegiaal met DTZ Zadelhoff.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021