Opnieuw huurverlenging bij JLL in Rotterdam

Neele Warehousing, onderdeel van de Rotterdamse Neele Groep, heeft haar lopende huurovereenkomst van ca. 6.000 m² logistieke bedrijfsruimte aan de Shannonweg 80 te Rotterdam Botlek voor 3 jaar verlengd. Het is de 2e huurverlenging die adviserende makelaar Jones Lang LaSalle vandaag meldde. Eerder deze dag meldde JLL de contractverlenging van Allshare.

KBC Verzekeringen Vastgoed Nederland I B.V., onderdeel van de beursgenoteerde entiteit KBC met hoofdzetel in Brussel, is de verhuurder. Het gehuurde is onderdeel van een totaal complex van circa 100.000 m², ook bekend als DC Seinehaven, met huurders zoals Estron, Majestic, Pacorini, Kamino en Crocs.

Neele Groep is - met 180 medewerkers en een omzet van €100 mln - één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Het familiebedrijf, opgericht in 1966, is uitgegroeid tot een organisatie met 4 vestigingen in Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Botlek, Amsterdam en Moskou. Inmiddels treden de Neele Groep B.V. en haar werkmaatschappijen naar buiten onder de merknaam "Neele Logistics".

De afdeling Logistics van Jones Lang LaSalle trad op namens huurder.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021