Vastgoedjournaal op de Dag van het Zorgvastgoed

Vandaag werkt de redactie van Vastgoedjournaal vanuit het Novotel in Amsterdam. Hier vindt de Dag van het Zorgvastgoed plaats. In de ochtend zijn er expertmeetings en vier themasessies en in het middagprogramma leren vier sprekers ons alles over de veranderingen maar ook de kansen in het zorgvastgoed, hoe je kunt blijven ondernemen in de zorg zonder onverantwoorde risico's en welke lessen een Vlaamse belegger ons kan meegeven.

Op het Zorgvastgoedplein staan diverse presentatietafels waar een aantal geselecteerde organisaties informatie aanbieden. Er wordt kennisgemaakt, informatie en ervaringen uitgewisseld en (vervolg)afspraken gemaakt. In totaal komen er vandaag zo'n 350 professionals naar het Novotel voor dit congres.

Middagprogramma
Vanaf 13:00 uur start het middagprogramma waarbij de dagvoorzitter Piet Eichholtz (hoogleraar vastgoedfinanciering Universiteit Maastricht en partner Finance Ideas) het woord geeft aan de vier sprekers Martijn Verbeek (directeur Langdurige Zorg, ministerie VWS), Relinde Weil (lid RvB Amsta), Carine Vanhaekendover (asset & transaction manager senior housing AG Real Estate België) en Pim Diepstraten (partner Finance Ideas).

Het verloop van de dag kunt u op Twitter volgen via #dvhz



Reacties


Laatste nieuws