DTZ Zadelhoff is volgens vakblad Vastgoedmarkt wederom de absolute marktleider als makelaar/adviseur in Nederland bij de aan- en verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte. Vastgoedmarkt concludeert dit op basis van eigen onderzoek dat voor het negende achtereenvolgende jaar werd uitgevoerd. Eerder deze maand bleek ook al uit de Top-101 makelaars van magazine PropertyNL, dat DTZ Zadelhoff nummer één is in Nederland voor zowel de kantoren-, winkel- en bedrijfsruimtemarkt.

De ranglijst van Vastgoedmarkt is samengesteld op basis van alle gebruikstransacties, inclusief onderhuur, kortlopende contracten, contractverlengingen en sale-and-leasebacktransacties die in 2009 aan Vastgoedmarkt zijn gemeld. Hieruit blijkt dat DTZ Zadelhoff de grootste is in Nederland.

Cuno van Steenhoven, voorzitter Dagelijks Bestuur DTZ Zadelhoff en runner up bij de Vastgoedmarkt Award 2009/2010: "DTZ Zadelhoff is er als een van de weinige vastgoedadviseurs van Nederland in geslaagd om in 2009 meer transacties te doen dan in 2008. In de kantorenmarkt deed DTZ Zadelhoff volgens Vastgoedmarkt meer dan 500.000 m² en in de bedrijfsruimtemarkt 740.000 m² aan transacties, ondanks de kleinere markt. Voor 2010 is het nog steeds alle hens aan dek om marktkansen te verzilveren."

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021