Mr. Henk Porte MBA MRE is aangesteld als nieuw commissaris bij VastNed O/I. Dat blijkt uit de vandaag bekend gemaakte besluiten van de gisteren gehouden aandeelhoudersvergadering van de VastNed-fondsen. Daarnaast is mr. Willem M. Steenstra Toussaint, voorzitter van de Raad van Commissarissen, herbenoemd voor een periode van vier jaar bij hetzelfde fonds.

Henk Porte heeft een langjarige ervaring binnen de vastgoedsector met hoge functies bij ondermeer Mn Services, Van der Vorm en laatstelijk als interim directeur bij International Investments bij BPF Bouwinvest. Bij VastNed Retail is drs. Wouter J. Kolff, voorzitter van de Raad van Commissarissen, herbenoemd voor een periode van vier jaar.

VastNed O/I heeft het slotdividend vastgesteld op € 1,05 per aandeel, op te nemen volledig in contanten of € 0,75 in contanten en een op 10 mei 2010 te publiceren deel in aandelen ten laste van de agioreserve. VastNed Retail heeft een slotdividend van € 2,78 per aandeel vastgesteld, op te nemen volledig in contanten of € 1,10 in contanten en een op 10 mei 2010 te publiceren deel in aandelen ten laste van de agioreserve. Beide aandelen noteren morgen ex dividend .

Rogier Hentenaar

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021