NIEUW: Raad van Advies vormt klankbord Vastgoedjournaal.nl

Door de snelle groei van het aantal bezoekers naar de site en door uitbreiding van het dienstenpakket heeft Vastgoedjournaal een Raad van Advies (RvA) ingesteld die als klankbord voor Vastgoedjournaal zal fungeren. Zitting in de RvA hebben Marcel Kokkeel, lid van het Executive Committee van Multi Corporation, Aart Jan Verdoold, directeur van Green Real Estate, Annelou de Groot, directeur van Dynamis Makelaars en Marcel de Boer, directeur van Troostwijk Taxaties.

Alle vier zijn professionals met een brede ervaring in de vastgoedsector en die open staan voor nieuwe media-initiatieven. Met deze solide ‘backing' kan Vastgoedjournaal haar positie als meest duurzame en snelste vastgoedinformatieverschaffer handhaven.

De RvA zal de huidige strategie van Vastgoedjournaal om vastgoedinformatie en research op internet te plaatsen met regelmaat toetsen op haar effectiviteit en doeltreffendheid. Daarnaast wil Vastgoedjournaal nieuwe ideeën op het terrein van online media met regelmaat aan de leden van de RvA gaan voorleggen.

In een commentaar op de toetreding tot de Raad van Advies zegt Annelou de Groot: "Meer dan 73 procent van de Nederlanders surft dagelijks op internet. Op het gebied van personeelswerving heeft internet het al jaren geleden gewonnen van gedrukte media. Daarnaast stijgt het gebruik van internet op mobiele telefoons explosief en spelen verkiezingscampagnes zich meer en meer op internet af. Barack Obama werd er immers president mee. Het internetgebruik overtreft de televisie in 2010 en Nederlanders zijn kampioen internetgebruikers van Europa. Vastgoedjournaal biedt met de combinatie van digitale nieuwsbrieven enerzijds en het arrangeren van ontmoetingen middels de Vastgoedcafés anderzijds, mijns inziens de ultieme propositie in de huidige wereld waarin wij onze buren niet meer kennen en internet een niet te stoppen vlucht heeft genomen. " Ook Aart Jan Verdoold sluit zich hierbij aan en zegt daarbij: "Met Vastgoedjournaal wordt u direct en goed geïnformeerd, dat is direct en goed zaken doen!"

Marcel de Boer: "Het is belangrijk in communicatie om te horen wat er niet gezegd wordt. Een nieuwe vorm van transparante communicatie in het maken van verbindingen tussen marktpartijen is essentieel. Ik geloof dat we naar nieuwe snelle en open vormen van communicatie moeten in het delen van informatie welke zal leiden tot het vergroten van kennis in de vastgoedmarkt. Vastgoedjournaal met haar eigenzinnige aanpak kan hierin een bijdrage leveren tussen de bestaande marktpartijen, gezonde concurrentie houdt een ieder scherp!"

 

John Kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal info@vastgoedjournaal.nl

Rogier Hentenaar, hoofdredacteur Vastgoedjournaal rogier@vastgoedjournaal.nl

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021