VJ lanceert RSS-feed en is actief op Twitter

Vanaf vandaag heeft Vastgoedjournaal nieuwe functies opgenomen op haar website om de bijna 80.000 bezoekers per maand nog beter van dienst te zijn. Via het aanklikken van de RSS-feed, rechtsonderaan de homepage, worden bezoekers via deze newsfeed automatisch geattendeerd op de meest actuele nieuwsberichten, interviews en weblogs van Vastgoedjournaal.

Via Twitter, een steeds populairder wordende nieuwsdienst en sociale netwerksite, houdt Vastgoedjournaal al een tijd dagelijks via korte berichten de markt op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. U kunt ons daar vinden op http://twitter.com/vjprofs en u als ‘follower' aanmelden zodat u de berichten niet meer hoeft te missen.

Als modern en duurzaam online nieuwsmedium houdt Vastgoedjournaal de vinger aan de pols voor wat betreft de razendsnelle ontwikkelingen op internet. Steeds zal Vastgoedjournaal onderzoeken welke technieken kunnen worden overgenomen om de portalfuntie van Vastgoedjournaal te versterken. Houdt ons in de gaten. Leden van VJ Profs krijgen meer en weten meer. Nog geen lid? Schrijf u nu HIER in.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021