RET huurt 12.000 m2 in OVG-project Vancouver

Eind maart heeft OVG Projectontwikkeling het 12.000m2 grote kantoorgebouw Vancouver aan de Laan op Zuid in Rotterdam opgeleverd aan Scottish Widows Investment Partnership European Balanced Property Fund (SWIP EBPF). Deze week is het project verhuurd aan openbaar vervoerbedrijf RET.

Hét openbaar vervoerbedrijf van Rotterdam - de RET - gaat verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Laan op Zuid genaamd ‘Vancouver Building'. Het project is vorige week opgeleverd en een ontwikkeling van OVG in opdracht van belegger Scottish Widows Investment Partnership European Balanced Property Fund (SWIP EBPF).

OVG werd juridisch & fiscaal geadviseerd door Loyens Loeff, Stijl advocaten & BDO. SWIP EDPF werd juridisch geadviseerd door Houthoff Buruma en vastgoedconsultant CVO groep en vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle. De ontwikkeling is gedeeltelijk gefinancierd middels SWIP's Europese senior kredietfaciliteit bij Eurohypo AG, London. Jones Lang LaSalle en De Mik Bedrijfshuisvesting zijn beiden verantwoordelijk voor de verhuur van het gebouw. Heijmans was verantwoordelijk voor de bouw en het Rotterdamse kantoor van Jones Lang Lasalle is verantwoordelijk voor het beheer.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021