UPDATE: RBOI huurt 2250 m2 in Central Post

RBOI Rotterdam en ontwikkelaar LSI project investment hebben een 10-jarige huurovereenkomst getekend voor gebouw Central Post aan het Delftseplein in Rotterdam. Het Adviesbureau voor Ruimtelijk Beleid, Ontwikkeling en Inrichting (RBOI) betrekt haar nieuwe huisvesting in de loop van de zomer. De gehuurde ruimte bedraagt in totaal 2.250 m2 op de 2e en 3e verdieping aan de stationszijde van het gebouw.

Dirk de Boer, directeur bij LSI Project Investment in een commentaar tegenover Vastgoedjournaal en verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van Central Post: "Met deze huurdeal is Central Post voor ongeveer 80% verhuurd. Er lopen gesprekken met potentiële nieuwe huurders voor de overige 20%." Volgens De Boer liggen de huurprijzen in Central Post binnen de bandbreedte van €160-210 per m2 per jaar. Het kantoorgebouw is het grootste door LSI ontwikkelde gebouw dat nog in eigendom is. "Als er een geschikte eindbelegger is, mag deze het gebouw overnemen, maar op het moment is er bij ons nog geen belegger bij ons in beeld", aldus De Boer.

RBOI huurt tevens 68 m2 archiefruimte, 5 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en 7 buitenplaatsen. Vrijwel alle (meer dan 100) medewerkers van RBOI maken gebruik van het openbaar vervoer, door de ligging nabij station Rotterdam Centraal.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021