Strukton Worksphere in zee met DTZ Zadelhoff

Strukton Worksphere is vandaag een partnership aangegaan met DTZ Zadelhoff voor levering van vastgoed- en makelaarsdiensten. DTZ Zadelhoff zal advies en ondersteuning bieden op het gebied van huisvesting en vastgoed, zoals het verhuren van gebouwen en het begeleiden van aanhuur en contractverlengingen.

De business unit Exploitatie van Strukton Worksphere beheert vanuit zijn facilitaire expertise de gebouwen van moederbedrijf Strukton. Het gaat om circa 90 vestigingen met een totaal bruto vloeroppervlak van circa 100.000 m² aan kantoor- en bedrijfsruimten. De huisvesting van organisaties is aan verandering onderhevig. Verhuizingen, efficiencymaatregelen of andere inzichten in de wijze van werken, bepalen de behoefte aan ruimte en dus huisvesting.

Uit het oogpunt van kosten- en risicobeheersing bekijkt de business unit Exploitatie van Strukton Worksphere momenteel de mogelijkheden om het juiste evenwicht te vinden tussen de vraag van de organisatie en het aanbod van gebouwen en werkplekken. "Daarbij zal DTZ Zadelhoff adviseren", vertelt Cuno van Steenhoven, voorzitter Dagelijks Bestuur van DTZ Zadelhoff. "Wij kunnen daarnaast diensten verlenen op het gebied van andere vastgoedgerelateerde vraagstukken. Wij zijn trots op het partnership met Strukton Worksphere en verheugen ons op de samenwerking."

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021