UPDATE RAI krijgt uniek 'eigen' hotel + reacties alle betrokkenen

Met een wervelende presentatie in het RAI Elicium-gebouw hebben Zuidas, gemeente Amsterdam en Amsterdam RAI de winnaar van de tender voor het nieuwe RAI hotel bekend gemaakt. Gekozen is voor NH Hotel Group met hun vernieuwende concept nhow. Het hotel wordt ontwikkeld door COD en is ontworpen door OMA/ Rem Koolhaas. Wie de eindbelegger en de bouwer wordt, "dat zal de komende maanden meer duidelijk worden", zegt Gert-Wim Bos van COD

Rem Koolhaas in een eerste reactie tegenover VJ: "het is heel bijzonder dat op zo'n klein stukje van Amsterdam een hotel van deze omvang kan worden gerealiseerd. Dit hotel wordt zeer onderscheidend van andere hotels. Zo komt er een TV-studio op de hoogste verdieping". Lees verder voor meer reacties in het uitgebreide verslag over deze bijzondere hotelaanwinst.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022