Vastgoedjournaal lanceert vandaag nieuwe transactiedatabank voor haar abonnees

Vanaf vandaag kunnen abonnees van Vastgoedjournaal.nl zoeken naar ruim 107.000 gebruikerstransacties - zowel huur en koop als voor eigen gebruik – vanaf de jaren 1985 tot en met het laatste kwartaal. Nieuw is dat ons systeem de gemiddelde huurprijs voor u berekent op postcodeniveau. U kunt de huurprijzen vervolgens makkelijk vergelijken met de prijzen die gemiddeld in andere gebieden / plaatsen worden betaald. Als er minder dan 8 referenties in een postcodegebied zijn geven we geen gemiddelde af.

Na het invoeren van uw zoekopdracht verschijnt direct het resultatenscherm met de gevonden items. Alle resultaten zijn per regel aanklikbaar, waarna meer gegevens worden getoond zoals de locatie, koop/huurgegevens en een afbeelding van het gebouw via Google Maps en StreetView.

Onderscheidend is dat marktpartijen hun commentaar kwijt kunnen in een commentaarveld bij elke transactie. Heeft u twijfels over de juistheid en/of volledigheid van de transactie? Plaats dan uw opmerking in het reactieveld. Ons researchteam zal alle binnengekomen commentaren verwerken en analyseren.

Inloggen
U kunt inloggen in de databank met de inlogcode die u normaal ook gebruikt voor Vastgoedjournaal.nl. Bent u uw inlogcode kwijt? Dan kunt u deze opvragen via denise@vastgoedjournaal.nl.

Overig commentaar kunt u altijd kwijt op research@vastgoedjournaal.nl

Klik hier om direct naar de vernieuwde databank te gaan. 



Reacties


Laatste nieuws