Duurzame supermarktketen Marqt breidt verder uit

De duurzame supermarkt Marqt is in Den Haag zo populair dat er 30 april een tweede vestiging in de stad opent. De nieuwe Marqt opent in een pand dat is samengevoegd uit drie panden aan de Frederik Hendriklaan 87, 91 en 93 in de wijk Het Statenkwartier. De winkel wordt hiermee groter dan 250 m2, een uitzondering op het geldende bestemmingsplan. En Marqt wil niet alleen in Den Haag verder uitbreiden, maar zoekt ook nieuwe winkellocaties elders in Nederland.

Het eerste filiaal in Den Haag is gevestigd aan de Hofweg 11. De tweede Marqt van Den Haag wordt de dertiende in Nederland. Marqt heeft op dit moment 8 vestigingen in Amsterdam, 1 in Haarlem, 2 in Rotterdam en vanaf eind volgende maand ook 2 in Den Haag. Het kantoor en distributiecentrum zijn in Amsterdam gevestigd.

Nieuwe locaties gezocht
Marqt heeft nog meer uitbreidingsplannen en is op zoek naar nieuwe winkellocaties. Hiervoor zoeken zij panden op goede locaties in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Het Gooi en Rotterdam. De gewenste winkelruimtes zijn tussen de 450-1000 m2 bvo en zijn gelijkvloers, op straatniveau. Verder wil Marqt graag zitten in een karakteristiek pand (dit kan zowel een oud als een nieuw pand zijn) en willen ze op een goed bereikbare strategische locatie nabij andere winkels en supermarkten.

Foto: Marqt Hofweg



Reacties


Laatste nieuws