Wie is volgens u het meest duurzaam geweest? Stem op uw favoriet!

Wie wordt dit jaar de meest invloedrijke en meest duurzame persoon binnen de bouw- en vastgoedsector? Daar heeft u ook een stem in! Op 1 april 2015 (geen grapje) wordt tijdens de vierde editie van de Duurzame 50 Vastgoed NL op het Green Tie Gala bepaalt wie er met de titel naar huis mag. De winnaar krijgt naast de eretitel ook een check van €5000 die geschonken wordt aan een goed doel naar keuze.

De Duurzame 50 Vastgoed NL is een initiatief van Dutch Green Building Council en Duurzaam Gebouwd. Dit jaar is de vierde editie, waarvan het de tweede editie is tijdens het Green Tie Gala. Dit gala is exclusief voor de top van de bouw- en vastgoedsector en vindt plaats tijdens Building Holland 2015 in de Amsterdamse RAI.

De winnaar van vorig jaar is Stefan van Uffelen (foto), voormalig directeur Dutch Green Building Council, en samen met zeven andere juryleden stelt hij de ranglijst op van genomineerden die worden beoordeeld op vier onderdelen. Dit zijn: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking.

Nomineren
Ook uw stemt telt, dus nomineer voor 9 maart uw favoriet op de website van Duurzame 50 Vastgoed NL.Reacties


Laatste nieuws