Stichting Bevolkingsonderzoek huurt in Utrecht 485 m2 kantoorruimte

Stichting Bevolkingsonderzoek Midden-West heeft haar huurovereenkomst voor de 485 m² kantoorruimte aan het Stationsplein 109 in het Hoog Catharijne complex te Utrecht voor lange periode verlengd. De betreffende kantoorruimte op de 3e etage van gebouw Van Duvenborch wordt gebruikt voor het uitvoeren van screening en onderzoek.

CB Richard Ellis trad bij deze huurverlenging en - uitbreiding op als adviseur van Stichting Bevolkingsonderzoek Midden-West samen met Rietmeijer Huisvestingsadviseurs, verantwoordelijk voor het overall projectmanagement.

Daarnaast heeft Stichting Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoek Borstkanker (STIBOB) op dezelfde locatie circa 265 m² van eigenaar Corio aangehuurd voor de facilitaire ondersteuning van de regionale stichtingen die het Bevolkingsonderzoek Borstkanker uitvoeren. Hiermee komt het totaal gehuurde metrage op circa 750 m².

Stichting Bevolkingsonderzoek Midden-West voert op kwalitatief hoogstaande wijze bevolkingsonderzoek naar borstkanker en baarmoederhalskanker uit. De Stichting is vorig jaar gefuseerd en houdt kantoor in gebouw Europlaza in Amsterdam Zuidoost.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021