Webinar VastgoedLAB: Wat is vastgoed waard in 2015 en hoe komen wij tot die waardering?

Hoe wordt er momenteel getaxeerd? In hoeverre kan dit proces worden gestandaardiseerd? Wat is de meerwaarde van een standaard en wat zijn de weerstanden en nadelen? Deze vragen staan centraal aanstaande donderdag 19 februari tijdens het volgende livestream webinar van het VastgoedLAB. Te gast is dan Koen Sauerborn (ING) en hij zal spreken over zijn ervaringen in de markt en over de resultaten uit zijn eigen onderzoek. Gespreksleider is Dirk Brounen.  

Vastgoedwaardering staat al enkele jaren in de belangstelling. Nu vastgoedwaarden regelmatig dalen, is het zaak om duidelijkheid te krijgen over de laatste stand van zaken. Binnen de vastgoedketen wordt er door steeds meer partijen gehoopt op een transparante standaard wanneer het gaat om een goede inschatting van deze tussenstand. Met de 28 aanbevelingen en good practices van het PTA (Platform Taxateurs en Accountants) in ons achterhoofd kijken wij vooruit naar de toekomst van de Nederlandse vastgoedtaxaties.

Gedurende 30 minuten delen wij ideeën en feiten met de kijkers LIVE vanuit de studio in Tilburg. Dit livestream webinar start donderdag 19 februari om 13:00 en biedt deelnemers de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc. Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door HIER te klikken of stuur een aanmelding via vastgoedlab@tias.edu en het vastgoedLAB stuurt u gratis 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering.

Het webinar is nadien terug te kijken via onze website via www.vastgoedlab.nl



Reacties


Laatste nieuws