BBN adviseurs en BOB Advies bundelen de krachten

BBN adviseurs en BOB Advies uit Zeist gaan per 1 maart samen verder als één organisatie onder de naam bbn adviseurs. bbn adviseurs wordt dankzij de samenwerking in één stap voorloper in de zorgsector. BOB advies, specialist in de zorgvastgoedmarkt, verbreedt hiermee haar dienstverlening. Met het nieuwe samenwerkingsverband ontstaat een adviesbureau van ca. 120 medewerkers. BOB Advies zal volledig intrekken bij bbn adviseurs in Houten en landelijk opereren vanuit de drie vestigingen.

Brede innovatieve dienstverlening en meerdere specialismen
bbn adviseurs levert vastgoedadvies, projectmanagement, bouwkostenmanagement, directievoering, toezicht en vastgoedmanagement aan een brede groep opdrachtgevers waaronder gemeenten, projectontwikkelaars, beleggers, eigenaar gebruikers en diverse instellingen. BOB advies levert vastgoedadvies, projectmanagement en huisvestingsadvies aan zorginstellingen; met name in de langdurige zorg en de cure sector. Met het nieuwe samenwerkingsverband ontstaat één groot adviesbureau met brede innovatieve dienstverlening en meerdere specialismen.

bbn adviseurs in één stap ook voorloper in de zorgsector
De samenwerking heeft voor beide adviesbureaus duidelijke synergie voordelen. "Met de overname van BOB Advies zijn we in één stap waar we zijn willen, namelijk een voorloper in de zorgsector" aldus Rinald van der Wal, directeur bbn adviseurs. "Wij zijn al langere tijd bezig onze positie in de zorgsector te verbreden met innovatieve advisering en dienstverlening. De afgelopen jaren hebben we daar al stappen in gezet. Maar vergeleken met de groei van de overige aandachtsgebieden binnen ons bureau bleef het wat achter".

BOB Advies breidt dienstverlening uit in zorgvastgoedmarkt
"bbn adviseurs past als bureau uitstekend bij ons bedrijfsprofiel: denkers en doeners, strategisch sterk en praktisch in de uitvoering" aldus Michiel Wentges, algemeen directeur BOB Advies. "De samenwerking met bbn adviseurs betekent voor ons een verbreding van expertise, waaronder bouwkostenadvisering. Daarnaast vormt het een stabiele omgeving om verder te werken aan de uitbreiding van onze dienstverlening in met name de zorgvastgoedmarkt".

Profiel bbn adviseurs
bbn adviseurs ondersteunt al meer dan 40 jaar alle partijen die betrokken zijn bij het ontwikkelen, realiseren en beheren van gebouwen en gebieden. De dienstverlening van bbn onderscheidt zich door een sterke focus op financiën en techniek, waarbij onderwerpen als duurzaamheid, transformatie en herontwikkeling speerpunten zijn. Van strategische afwegingen en business-cases tot de implementatie en uitvoering ervan, bbn adviseurs is als adviseur een onafhankelijke partner in deze processen. Er werken ruim 100 medewerkers vanuit Houten, Amsterdam en Rotterdam.

Profiel BOB Advies
BOB Advies adviseert en ondersteunt, veelal maatschappelijke organisaties, op het gebied van huisvesting. Deze deskundige inbreng leidt tot een efficiënt proces om tot betere huisvesting te komen. BOB Advies opereert volstrekt onafhankelijk van investerende, ontwerpende of bouwende partijen. BOB Advies heeft duidelijke ambities op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er werken ongeveer 15 medewerkers vanuit Zeist.



Reacties


Laatste nieuws