Vastgoedbeheerder AllFixed: ‘Beter contact tussen huurder en eigenaar dankzij ontbreken eindafrekening’

Door het aanbieden van marktconforme servicekosten zonder eindafrekeningen, geen standaard 5% beheerfee en een persoonlijk contact met zowel de huurder als de eigenaar, realiseert vastgoedbeheerder AllFixed Property Management blije gezichten bij zowel huurder als eigenaar. Niet zo gek dat deze nog jonge vastgoedbeheerder razendsnel groeit in Nederland.

“Beleggen in vastgoed heeft een mooi rendementspotentieel. Het rendement kan bestaan uit de maandelijkse verdiensten aan de verhuur, of uiteindelijk door het vastgoed met een meerwaarde te verkopen. Maar hoe zorg je voor een goede verhuurwaarde en meerwaarde van dit vastgoed? Dat gebeurt door het vastgoed goed te beheren en huurders tevreden te houden. Een hoge mate van huurderstevredenheid draagt immers bij aan de verhoging van het rendement voor de eigenaar”, zegt Esther Witteveen van AllFixed Property Management.

AllFixed bestaat nog maar sinds kort, namelijk vanaf 2013. En de groei zit er stevig in. Nu al heeft het negen mensen in dienst en nog eens twee nieuwe medewerkers komen binnenkort het team versterken. Heel Nederland is het werkterrein van AllFixed met als focus kantoren, hotels en winkels.

Een belangrijk punt waar AllFixed zich onderscheidt van andere vastgoedbeheerders, is het sturen op energiemanagement. Witteveen: “Ook energiemanagement draagt bij aan verhoging van het rendement. Energiemanagement is het op structurele en economisch verantwoorde wijze uitvoeren van organisatorische, technische en gedragsmaatregelen met als doel het verbruik van energie te minimaliseren. Hiervoor heeft AllFixed property management een eigen energiemanager voor aangesteld die eigenaren hierbij ondersteunt.”



Reacties


Laatste nieuws