Voordeligste nieuwbouwwoning van Nederland is goedkoper dan een BMW 528i

Goed nieuws voor starters en vastgoedpartijen die in sociale woningbouw willen beleggen. Vandaag presenteren TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep de nieuwe collectie van beterBASIShuis, de ‘goedkoopste woning’ van Nederland. Hierdoor is een beterBASIShuis al te bouwen vanaf € 52.500 voor 63 m2, dat is goedkoper dan een nieuwe BMW 528i die standaard €54.500 kost.

De collectie beterBASIShuis is nu uitgebreid met twee nieuwe woningtypes, een garantie & onderhoudscontract voor 20 jaar én nieuwe (duurzame) opties. De woning is dan ook bedoeld voor sociale woningbouw en starters op de kopersmarkt. De uitbreiding is gebaseerd op ervaring van klanten en bewoners met beterBASIShuis in de praktijk.

Ook nieuw aan beterBASIShuis – en uniek in Nederland – is de garantie op de woning in combinatie met een onderhoudscontract, allebei voor 20 jaar. Dit kan al voor € 600 per woning per jaar. Daarnaast biedt de nieuwe collectie nog meer opties en duurzaamheidspakketten. Zoals het leasen van zonnepanelen, dan heb je met een beperkte investering toch lagere energiekosten. 

Financieel aantrekkelijk
“WOONlab is er opnieuw in geslaagd het beterBASIShuis blijvend financieel zeer aantrekkelijk te houden. Het is daarmee is het een passend antwoord op de vraag naar betaalbare woningen in Nederland”, aldus Jeroen Heijdra – directeur TBI WOONlab. Dat blijkt ook uit de praktijk, want de eerste beterBASIShuis woningen zijn in aanbouw in Maassluis en Utrecht en binnenkort ook in Den Haag, Breda, Rotterdam en Zutphen.

De vernieuwde collectie, bijbehorende brochure en woonplanner staan op de website. Met de woonplanner kan iedereen zelf in zes eenvoudige en transparante stappen een offerte laten maken, compleet met technische beschrijving. Probeer het zelf op www.beterbasishuis.nl

Bezoektip:

11 februari: Hoe kun je sociale woningen rendabel bouwen?Reacties


Laatste nieuws