Uijlings naar CBRE in Hoofddorp

Rohan Uijlings begint vanaf 1 mei 2010 bij CB Richard Ellis als Consultant Agency voor de vestiging in Hoofddorp. De focus van Uijlings zal met name komen te liggen op het initiëren en begeleiden van aan- en verhuurtransacties in de kantorenbranche in de regio Haarlemmermeer.

Uijlings behaalde een bachelor Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen en zijn Master of Science in Real Estate (MSc RE) Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. De afgelopen drie jaar is hij werkzaam geweest bij ING Real Estate Development waar hij als Accountmanager Leasing Offices ruime kennis heeft opgedaan van de kantorenmarkt en de verhuuractiviteiten daarbinnen.

Met de komst van Uijlings is CB Richard Ellis Hoofddorp weer op volle sterkte. Mathijs Hoftijzer, voorheen werkzaam op de Hoofddorpse vestiging, maakt sinds kort deel uit van het team in Den Haag. De cliënten in beide regio's kunnen rekenen op professioneel advies bij de aan- en verhuur van kantoorruimte, de heronderhandeling van huurovereenkomsten en strategiebepaling op het gebied van huisvesting.

 



Reacties


Laatste nieuws