Van Warmerdam naar International Investments van BPF Bouwinvest

Boris van Warmerdam (33) is per 1 april jl. overgestapt naar de afdeling International Investments bij BPF Bouwinvest. Hij treedt daar in dienst als Senior Business Controller/ Portfoliomanager. Hiervoor was Boris binnen BPF Bouwinvest werkzaam als Portefeuilleanalist bij de afdeling Research.

De benoeming van Boris hangt samen met de groeiambitie van de afdeling International Investments, zowel wat betreft uitbreiding van het team als de groei van de indirecte portefeuille. In 2010 heeft BPF Bouwinvest €300 mln beschikbaar voor nieuwe beleggingen in vastgoed, via belangen in niet-genoteerde vastgoedfondsen en joint ventures.

De afdeling International Investments van BPF Bouwinvest richt zich op het asset management van vastgoedbeleggingen in het buitenland door deelnemingen in vastgoedfondsen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. De portefeuille bedraagt momenteel circa €1,4 mrd (inclusief commitments) en het is de bedoeling deze portefeuille beheerst verder te laten groeien. De nadruk zal hierbij liggen op Europa en de beleggingen zullen steeds meer het karakter van directe beleggingen krijgen. Vastgoedjournaal had eerder dit jaar een uitgebreid gesprek met Stephen Tross, directeur van International Investments van BPF Bouwinvest. Dit interview is HIER te lezen.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021